Estem encantats de compartir els èxits del nostre recent curs teoricopràctic sobre l’abordatge endoscòpic via TEP per a l’hernioplàstia inguinal, celebrat els dies 18 i 19 d’abril de 2024 a l’Hospital de Figueres. L’esdeveniment va ser un èxit rotund, amb una assistència notable i un interès excepcional per part de tots els participants.

El curs va ser organitzat per la Unitat de Cirurgia de Paret Abdominal amb la col·laboració del Servei de Cirurgia General i Digestiva, oferint una oportunitat única per a professionals de la salut d’aprofundir en les tècniques més avantguardistes de reparació de l’hèrnia inguinal. El programa va incloure sessions teòriques i pràctiques, permetent als assistents no només aprendre sinó també aplicar directament els coneixements en un entorn quirúrgic amb pacients.

Gràcies a l’entusiasme i l’expertesa dels nostres formadors, incloent-hi el Dr. Ricard Jover i el Dr. Xavier Batlle, vam poder oferir una formació de màxima qualitat. El suport dels doctors Pablo D. Martinelli i David A. Morales, així com de la Dra. Esther Muliterno i els infermers Xavier Cerezuela i Mònica Contreras, va ser fonamental per al desenvolupament exitós de les sessions.

Agraïm sincerament a tots els participants per la seva dedicació i esperit de col·laboració, que van ser essencials per enriquir aquesta experiència educativa. Els seus comentaris positius i l’entusiasme general confirmen l’impacte beneficiós del curs i reafirmen el nostre compromís de continuar oferint programes de formació d’aquest calibre.

Ens motiva profundament continuar avançant en la nostra missió de proporcionar educació mèdica d’alt nivell i estem impacients per acollir tots els assistents en edicions futures. Continuarem esforçant-nos per assolir l’excel·lència en totes les nostres activitats.